Najlepšie luxusné hotely a rezorty St. Barths

Obsah:

Najlepšie luxusné hotely a rezorty St. Barths
Najlepšie luxusné hotely a rezorty St. Barths

Video: Najlepšie luxusné hotely a rezorty St. Barths

Video: Najlepšie luxusné hotely a rezorty St. Barths
Video: Luxusne hotely sveta - Hotel Oriental II 2024, Smieť
Anonim

Nezávisle skúmame, testujeme, kontrolujeme a odporúčame najlepšie produkty – zistite viac o našom procese. Ak si niečo kúpite prostredníctvom našich odkazov, môžeme získať províziu.

Sv. Barths je známy ako tropické ihrisko pre bohatých a slávnych, takže z toho vyplýva, že tento malý ostrov by bol domovom neúmerného množstva luxusných rezortov; v skutočnosti je oveľa jednoduchšie nájsť päťhviezdičkový hotel na St. Barths ako lacný alebo priemerný hotel. St. Barths je tiež známy svojimi súkromnými vilami a mnohé z jeho najlepších hotelov sledujú tento model tým, že spájajú zážitok z vily s hotelovým vybavením, vrátane niektorých z najlepších reštaurácií v Karibiku.

Le Toiny

Sv. Barths je známy svojimi luxusnými vilami pre celebrity dbajúce na súkromie a Le Toiny je asi najbližšie k takémuto zážitku a zároveň si môžete užívať vybavenie päťhviezdičkového boutique hotela. Poloha tohto 38-akrového hotela pri útese je veľkolepá a výhľady sú stálym spoločníkom, či už stolujete vo vynikajúcej reštaurácii tohto rezortu Relais & Chateaux alebo leňošíte pri bazéne vo svojej súkromnej vile.

Hotel Isle de France

Kúpele v hoteli St Barthelemy Isle De France
Kúpele v hoteli St Barthelemy Isle De France

Hotel Isle de France na St. Barths, známy ako úkryt celebrít, ponúka intímne ubytovanie, skvelé jedlo apopulárna týždenná módna prehliadka na jednej z najlepších pláží ostrova.

Možnosti ubytovania zahŕňajú izby a bungalovy, ako aj suity, vily a luxusné suity. Po príchode sa hostia budú môcť porozprávať s odbornými vrátnikmi, ktorí im vytvoria itinerár pre svoj pobyt a zaistia, aby si svoj luxusný karibský zážitok užili naplno.

Hôtel Le Sereno

Hotel Le Serano je malé súkromné plážové letovisko, ktoré vlastní a prevádzkuje rodina a ponúka 36 apartmánov a 3 vily so štyrmi spálňami. Hotel Le Serano, inšpirovaný francúzskym dizajnérom Christianom Liaigrem, je luxusná nehnuteľnosť so špičkovou reštauráciou a kúpeľmi na mieste. Všetky sú umiestnené na 600 stôp pobrežia a nachádzajú sa v intímnom prostredí sofistikovanosti a triedy.

Takmer každá izba má výhľad na oceán a všetky izby sú vybavené Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a DVD prehrávačom a dokovacou stanicou pre iPod.

Odporúča: