Tacos El Gordo – lacné jedlá na Las Vegas Strip

Obsah:

Tacos El Gordo – lacné jedlá na Las Vegas Strip
Tacos El Gordo – lacné jedlá na Las Vegas Strip

Video: Tacos El Gordo – lacné jedlá na Las Vegas Strip

Video: Tacos El Gordo – lacné jedlá na Las Vegas Strip
Video: BEST TACOS OF YOUR LIFE ARE IN LAS VEGAS 🌮 2024, Smieť
Anonim
Image
Image

Len pár krokov od absurdnej extravagancie, ktorou je Wynn Las Vegas, dostanete taco spot, ktorý možno podáva to najlepšie a lacné jedlo na páse. Keď hovorím lacno, je možné získať obed za menej ako 5 dolárov, takže je to veľmi lacné. Tacos El Gordo na bulvári Las Vegas je ako ísť k stánku s tacos pri ceste v Baja. Keď vojdete dovnútra, budete cítiť vôňu horiaceho dreva a budete sa obzerať po túlavých psoch, ktorí hľadajú vaše zvyšky.

Súčasť 77 miest, kde sa dá lacno najesť v Las Vegas

Ak ste vôbec vyrástli a mierili ste do Rosarito alebo Ensenada v Mexiku, pochopíte, čo tým myslím, hneď ako vstúpite do Tacos El Gordo. Počas rušnej noci si ľudia objednávajú, čakajú a jedia všetko na jednom mieste. Ľudia, ktorí varia, hovoria španielskou značkou, ktorá je rýchla a efektívna. Objednávajte, plaťte, jedzte.

Stojí za návštevu a je to lacnejšie ako akékoľvek jedlo, ktoré dostanete na Las Vegas Strip.

Umiestnenie: Tacos El Gordo na páseSeverne od rezortu Wynn – 15 minút chôdze od Caesars Palace

3049 S. Las Vegas Blvd. Las Vegas, NV 89109

Telefón: 702 641-8228

Pozrite si webovú stránku Tacos El Gordo Las Vegas

Kuchyňa v Tacos El Gordo Las Vegas: rýchle občerstvenie /mexické

Rezervácie: žiadne

Cenový rozsah:lacné

Hodiny:10:00 – 3:00, víkendy môžu byť neskôr

Oblečenie: Neformálne

Čo môžete očakávať v Tacos El Gordo Las Vegas:

Tacos El Gordo je jednoduché miesto na tacos. Taqueria, ktorú sa vám ľudia budú snažiť opísať ako lacnú a zároveň veľmi dobrú. Objednáte si od ľudí pred mäsom a zatiaľ čo sa zdá, že vás nepočúvajú, o pár sekúnd sa objaví podnos s tacos. Môžete si vybrať z hovädzieho, bravčového, cabeza, lengua, al pastor, chorizo, papas. Ak ste to mali v taco kamióne, môžete si to vziať v Tacos El Gordo.

Keď si objednáte, budete sedieť pod ich krytou terasou a budete sa cítiť ako miestny. Nebojte sa, bude tu s vami veľa ďalších turistov, ktorí budú využívať lacné jedlo.

Súčasť najlepších reštaurácií v Las Vegas a 100 reštaurácií, ktoré by ste mali vyskúšať v Las Vegas.

DÔLEŽITÁ POZNÁMKA: Tacos sú lacné len o niečo viac ako 2 doláre za taco. Je to lacné pre pásik, ale nie nevyhnutne lacné pre tacos. Len som cítil, že by som na to mal upozorniť, pretože keď som tam bol naposledy s priateľom, uistil sa, že mi to vysvetlil, ako keby som nevyrástol na tacos pri ceste. Je to lacné, len to nie je ultra lacné, ako ste možno zvyknutí.

Aké je jedlo v Tacos El Gordo Las Vegas?Kým som mal všetky tacos v Tacos El Gordo, mám niekoľko obľúbených. Suadero a tripa sú asi moje obľúbené. Al Pastor má vždy veľa chuti. Carnitas, zatiaľ čo dobré, môžu byť suché v závislosti od toho, v ktorú dennú dobu sa objavíte. Carne Asada je nekonzistentná. Chorizo jeneporiadok, pretože sa zdá, že ho uvaria ráno a potom ho zohrejú vždy, keď si to niekto objedná.

Možno zniem kriticky voči Tacos El Gordo, ale toto miesto sa mi naozaj páči. Jedol som tu pri viac príležitostiach, ako si chcem priznať. Budem sa vznášať nad šiestimi tacos ako dieťa, ktoré sa pozerá do halloweenskej tašky so sladkosťami. Toto je jedna z najlepších ponúk na Las Vegas Strip a je otvorená dlhé hodiny, takže sa do nej zmestíte v rôznych časoch počas dňa.

Ale…

Musím sa vzdať prehlásenia. Moja teória je, že tacos sú oveľa lepšie v čase obeda, večere a neskorej noci. Ak je miesto zaneprázdnené, jedlo je naozaj dobré. Ak prídete v stredu popoludní o 15:30, po obede a pred večerou dostanete nejaké nekonzistentné jedlo. Budem to stále jesť, ale možno sa pýtate, či je to také dobré, ako všetci hovoria.

Zrátané podčiarknutie: Je to lacné, je to dobré, je to pohodlné a zasýti to. Budete to milovať a poviete, že sa mýlim, alebo to budete nenávidieť a budete so mnou súhlasiť. Tak či onak, budete spokojní.

Doprajte si lacné jedlo v Las VegasRaňajky v Las Vegas

Odporúča: