Kam na horský bicykel blízko Las Vegas

Obsah:

Kam na horský bicykel blízko Las Vegas
Kam na horský bicykel blízko Las Vegas

Video: Kam na horský bicykel blízko Las Vegas

Video: Kam na horský bicykel blízko Las Vegas
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Apríl
Anonim
Červené skaly neďaleko Las Vegas
Červené skaly neďaleko Las Vegas

Väčšina ľudí nestotožňuje Las Vegas s dobrodružnou zábavou pod holým nebom, ako je napríklad jazda na horskom bicykli, ale keď vezmete do úvahy široký otvorený priestor, ktorý je len pár minút od bulváru Las Vegas Strip, môžete si byť istí, že existuje veľa miest, kde môžete vyzvať telo na jednostopový test.

Kedy ísť

Počasie v Las Vegas spolupracuje s outdoorovými nadšencami častejšie, než by ste si mysleli. Zatiaľ čo letné mesiace jún, júl a august sú pre púštne bicyklovanie v podstate vylúčené. jeseň a jar sú veľkolepé pre náročné outdoorové aktivity. Zima prináša nižšie teploty, ale v Las Vegas zvyčajne nesneží, takže chodníky môžu byť stále otvorené. Blesková povodeň by sa mala zvážiť vo vlhkých mesiacoch.

Kde nájsť chodníky

Keď premýšľate o dobrodružstve a vzrušujúcom vzrušení, Las Vegas by malo byť v popredí vašich myšlienok. Nemáme na mysli hazardné hry a bdenie, kým vám oči nevypadnú z hlavy. Ide o jazdu na jednej trati a extrémnu zjazdovú a cross-country horskú cyklistiku. Trasy pre horské bicykle nájdete po celej južnej Nevade od Lake Mead, Boulder City a Red Rock Canyon.

Prehliadky a prenájmy

Nižšie nájdete konfekcionistov, ktorí sa starajú o výlety na bicykli, ako aj o požičovňu bicyklov po južnej Nevade. BoulderMesto je vzdialené asi 30 minút od bulváru Las Vegas Strip, zatiaľ čo kaňon Red Rock Canyon je vzdialený asi 20 minút. Sú v opačných smeroch, takže snaha vyraziť na chodníky v oboch častiach mesta môže byť v ten istý deň výzvou. nezabudnite skontrolovať časy východu a západu slnka, pretože zimné dni sa v Las Vegas určite zdajú oveľa kratšie, než by ste si mysleli.

  • Bootleg Canyon Trails - 1021 Yucca St, Boulder City NV 89005 (40 minút juhovýchodne od pruhu pre intenzívnu jazdu na trailoch)
  • Mcghie's Biking Outpost - 4035 S Fort Apache, Las Vegas NV 89147 (Prenajmite si bicykel alebo akúkoľvek výstroj, ktorú by ste mohli potrebovať, kým sa vydáte do Red Rock Canyonu)
  • River Mountains Loop Trail - Oblasť vytvorená partnerstvom, ktorá sa pravidelne zlepšuje
  • Las Vegas Cyclery - 8221 West Charleston, Suite 101, Las Vegas, Nevada 89117 (Prenájom, zájazdy a predaj bicyklov a príslušenstva)

Ak sa rozhodnete navštíviť Red Rock Canyon, nezabudnite zvážiť rozsiahle turistické chodníky a možnosti lezenia po skalách, ktoré sú v parku k dispozícii. Jeseň, zima a jar sú najrušnejším obdobím roka, preto si naplánujte ďalšie množstvo turistov a výletníkov. Ak uvažujete o tom, že by sa outdoorové dobrodružstvo stalo ústredným bodom vašej cesty, nájdite si izbu v Red Rock Resort, pretože k bráne parku je to rýchlych 10 minút jazdy.

Odporúča: