6 najlepších hongkonských nákupných centier

Obsah:

6 najlepších hongkonských nákupných centier
6 najlepších hongkonských nákupných centier
Anonim

Hongkongské nákupné centrá sú jedny z najväčších a najpôsobivejších na svete. V meste, ktoré šialene nakupuje, hongkonské nákupné centrá kŕmia obyvateľstvo neukojiteľnou túžbou po dohode. Tento sprievodca nákupnými centrami v Hongkongu obsahuje všetky základné informácie, ktoré potrebujete, a prehľad každého nákupného centra v Hongkongu.

Pacific Place

Hong Kong, centrálna štvrť, nákupné centrum Pacific Place
Hong Kong, centrálna štvrť, nákupné centrum Pacific Place

Jedno z najúžasnejších nákupných centier v Hongkongu, Pacific Place, je honosné a pripomína skôr hotel ako nákupné centrum. Rozmiestnené na troch úrovniach, najvyššie poschodia obsahujú luxusné butiky a dizajnérske obchody (vrátane pobočky miestneho obchodného domu Lane Crawford), zatiaľ čo nižšie poschodia obsahujú obyčajnejšie obchody. Nákupné centrum je prepojené s relaxačným hongkonským parkom a môže sa pochváliť tromi najluxusnejšími hongkonskými hotelmi, ako aj kinom a množstvom reštaurácií.

88 Queensway, Admiralita.

Times Square

Eskalátory a mnohé poschodia Times Square
Eskalátory a mnohé poschodia Times Square

Jedno z najrušnejších hongkonských nákupných centier a zároveň jedno z najikonickejších. Inšpirovaný Times Square v New Yorku, Times Square je miestom, kde Hongkong otvára Nový rok, a nachádza sa v srdci Causeway Bay, jedného z hlavných nákupných miest Hongkongu. Obchody vo vnútri sú väčšinou mainstreamovou zmesou európskych, amerických a japonských obchodov. Nákupné centrummá tiež fantastické reštaurácie, niektoré z najlepších v meste, ako aj komplex kín. Nezabudnite preskúmať ulice okolo nákupného centra, kde nájdete množstvo obchodov.

1 Matheson Street, Causeway Bay

The Landmark

Exteriér obchodu Louis Vuitton
Exteriér obchodu Louis Vuitton

Hlavný oltár hongkonských obchodov, The Landmark, ponúka najexkluzívnejšie hongkonské obchody a najkrajšie butiky. Míľnikový obchod Luis Vuitton je stredobodom, zatiaľ čo jediný v Hongkongu Harvey Nichols priťahuje obrovské davy. Hoci má nákupné centrum najlepšie obchody, priťahuje aj najvyššie cenovky. Slap-bang uprostred Centralu, je tu tiež Landmark Oriental Hotel s množstvom prvotriednych reštaurácií a množstvom hviezd Michelin.

Harbour City

Farebný vstup do Harbour City
Farebný vstup do Harbour City

Najväčšie nákupné centrum v meste, Harbour City, je obrovské, má viac ako tri kilometre dĺžku a môže sa pochváliť takmer 800 obchodmi. Obchody sú pomerne štandardným výberom, aj keď nekonečným výberom medzinárodných a národných značiek. Komplex má dve samostatné kiná a reštaurácie pokrývajúce takmer všetky kuchyne na svete. Nezabudnite si zobrať jednu z ich interných máp, pretože v bludisku obchodov sa dá ľahko stratiť.

Canton Road, Tsim Sha Tsui

Festival Walk

Mimo komplexu Festival Walk
Mimo komplexu Festival Walk

Festival Walk, jedno z netradičnejších nákupných centier v Hong Kongu, bolo krásne navrhnuté podľa princípov Feng Shui a jeho krivky a vodné prvky vytvárajú fantastický priestor. Vnútri je asi 200 obchodov, vrátane bežných aj jednorázových obchodov, ktoré sú obľúbené najmä u tínedžerov. Vďaka svojej polohe na križovatke medzi metrom a regionálnou železnicou je množstvo reštaurácií a špičkových kín zaneprázdnených.

Stanica MTR Kowloon Tong

Elements

Vstup do Elements
Vstup do Elements

Centrum revitalizovanej štvrte West Kowloon, Elements, je nákupný palác s rozlohou 1 milión štvorcových stôp. Ide o najštýlovejšie nákupné centrum v Hong Kongu, ktoré prilákalo množstvo súčasných predajcov ako Manolo Blahnik, Paul and Shark a Jimmy Choo. Prítomné sú aj niektoré veľké európske módne domy vrátane Armani, Burberry a Fendi. Ak sa dostanete do nákupného centra, určite si urobte výlet na vrchol Medzinárodného obchodného centra - najvyššej budovy v Hong Kongu.

Odporúča: