Vyhliadkové plavby a výlety loďou v Seattli
Vyhliadkové plavby a výlety loďou v Seattli

Video: Vyhliadkové plavby a výlety loďou v Seattli

Video: Vyhliadkové plavby a výlety loďou v Seattli
Video: Vyhliadkové plavby po Váhu 2024, Smieť
Anonim

Mnoho návštevníkov Seattlu sa rozhodne preskúmať miestne pamiatky na scénickej plavbe alebo výlete loďou. Seattle je vodnaté miesto, ktoré sa nachádza na brehoch Puget Sound, s jazerom Union v strede a dlhým jazerom Washington na východnej strane. Lake Washington Ship Canal spája Sound s jazerami, čo umožňuje plavbu loďou z jedného do druhého. Člnkovanie a vodná rekreácia všetkého druhu sú v minulosti obľúbené.

Pokochať sa pamiatkami a scenériou Seattlu z vody je zábavná a relaxačná možnosť. Tu sú moje odporúčania pre scénické plavby a výlety loďou v Seattli.

Argosy Cruises

Výletná loď Argosy s olympijskými horami v pozadí (Angela M. Brown 2013)
Výletná loď Argosy s olympijskými horami v pozadí (Angela M. Brown 2013)

Argosy Cruises ponúka pravidelne plánované vyhliadkové plavby, ktoré odchádzajú z prístaviska Pier 55 (pre zájazdy Puget Sound), Lake Union a Kirkland (pre Lake Washington). Tieto komentované vyhliadkové plavby trvajú od 1 do 5 hodín. Najdlhšie plavby loďou v Seattli cestujú po Puget Sound na ostrov Blake, buď do dediny Tillicum na večeru s lososom a zábavou s domorodou tematikou, alebo na jeden z troch prírodných zážitkov. Spoločnosť Argosy Cruises ponúka aj rôzne sezónne plavby a plavby na špeciálne podujatia, vrátane Vianočného festivalu lodí, plavieb s večerou a neskorými raňajkami a tajomných večerí.

Výlety po vodných cestách

Malebné plavby v Seattli od Waterways spájajú úžasné výhľady so skvelým jedlom. Elegantné moderné jachty vo flotile Waterways ponúkajú pravidelné plavby s večerou po jazerách Washington a Lake Union. Obed, neskoré raňajky a udalosti spojené s párovaním vína patria medzi vaše ďalšie možnosti plavby. Z prístavu Shilshole odchádza niekoľko špeciálnych plavieb, aby ste si užili malebný Puget Sound a cestovali do ostrovných destinácií.

Chartered plavby a výlety loďou v Seattli

Pre tých, ktorí hľadajú viac prispôsobený alebo súkromný zážitok, ponúkajú tieto charterové plavby prispôsobené výletné plavby.

  • Enchantress Cruises: Poskladajte si svoju vlastnú dokonalú plavbu loďou po Puget Sound, Lake Union a/alebo Lake Washington na tomto luxusnom krížniku na mostovej palube.
  • Cedarwave: Táto spoločnosť na prenájom lodí ponúka piknikové plavby a tematické výlety loďou, ktoré odchádzajú z mnohých miest na nábreží v Seattli.

Samoobslužné vyhliadkové plavby a výlety loďou v Seattli

Tieto špeciálne plavidlá, ktoré nie sú typickou požičovňou lodí, vám umožňujú zabezpečiť si vlastného kapitána na malebnú a jedinečnú plavbu loďou po Seattli.

The Electric Boat Company: Tiché, kryté, pohodlné a ľahko ovládateľné, tieto elektrické člny poskytujú pokojnú 2- až 4-hodinovú plavbu okolo jazera Union. Nezabudnite si priniesť vlastný piknik!

Vírivkové člny: Oddýchnite si s priateľmi vo vírivke, ktorá môže prechádzať okolo jazera Union. Na vašej scénickej plavbe sa môžu zúčastniť dvaja až šiesti ľudia.

Ride the Ducks of Seattle

Cestovanie na súši aj po vode v obojživelných vozidlách, kačice sú zábavnéa slávnostné. Kapitáni Ride the Duck vám budú rozprávať a pobaviť vás, keď budú jazdiť popri top pamiatkach v Seattli, ako je Space Needle, Downtown Waterfront, Pike Place Market a Pioneer Square. Čas strávite aj pri jazere Union, kde si prehliadnete veľkolepú panorámu mesta Seattle, Gasworks Park a slávne domáce lode.

Odporúča: