10 najlepších golfových destinácií na svete: Zostaňte a hrajte

Obsah:

10 najlepších golfových destinácií na svete: Zostaňte a hrajte
10 najlepších golfových destinácií na svete: Zostaňte a hrajte

Video: 10 najlepších golfových destinácií na svete: Zostaňte a hrajte

Video: 10 najlepších golfových destinácií na svete: Zostaňte a hrajte
Video: 10 лучших курортов «все включено» только для взрослых на Ямайке 2024, Smieť
Anonim
4th at Red Sky, Colorado - Greg Norman Design
4th at Red Sky, Colorado - Greg Norman Design

Práve som aktualizoval tento zoznam 10 najlepších golfových destinácií na svete. Sú to len moje názory, ale nižšie uvedené odkazy ponúkajú komplexný zdroj cestovných informácií, recenzií golfových ihrísk a rezortov, fotografií atď. V skutočnosti je to všetko, čo potrebujete na plánovanie golfového výletu, ktorý sa vám raz za život stane. Od hôr v Škótsku po púšte v Arizone a ďalej nájdete všetko, čo potrebujete vedieť. Táto prvá položka je môj výber z piatich najlepších. Druhá položka je, teda druhá päťka, čísla 6 až 10.

5 najlepších golfových destinácií na svete

  1. Škótsko: St. Andrews, však? Samozrejme, ale je toho oveľa viac. Škótsko je koniec koncov domovom golfu, miestom, kde bol vynájdený, a na výber sú doslova stovky ihrísk a rezortov svetovej triedy.
  2. Florida: Dobre, vyberte si na golfovú dovolenku Floridu, takmer kdekoľvek na Floride, a nie je pravdepodobné, že budete sklamaní: slnko svieti takmer vždy (áno, občas prší, ale to nie je ťažké naplánovať), tráva je takmer vždy zelená a golfové ihriská sú úžasné. Golfové ihriská a rezorty na Floride.
  3. Arizona: Golfové ihriská a rezorty v Arizone sú také rozmanité, ako súpočetné. Od Peta Dyea cez Jacka Nicklausa až po Roberta Trenta Jonesa, každý významný dizajnér je zastúpený v tej či onej forme. Golfové strediská v Arizone sú zasadené medzi niektoré z najkrajších vidieckych oblastí na svete: drsné hory, obrovské plochy kaktusov Saguaro a do očí bijúce stuhy smaragdovej zelenej na pozadí zlatého púštneho piesku. Golfové ihriská a rezorty v Arizone.
  4. Las Vegas: Všetci vieme, že väčšina ľudí navštevuje Las Vegas kvôli hazardným hrám, však? Dnes je Las Vegas jednou z najobľúbenejších golfových destinácií v Spojených štátoch.
  5. Havaj: Havaj je všetko pre všetkých ľudí vrátane golfistov. Na týchto malých ostrovoch je, ako mi bolo povedané, viac úžasných golfových ihrísk na aker ako kdekoľvek inde na planéte. Golfové ihriská a rezorty na Havaji.

Ďalších päť najlepších golfových destinácií na svete

Orange County National Golf Center and Lodge, Winter Garden, Florida
Orange County National Golf Center and Lodge, Winter Garden, Florida

Vždy je to subjektívna vec, keď sa snažíme vymyslieť takýto zoznam, a nikdy to nemôže byť viac ako osobná voľba. Nasledujúce voľby sú destinácie, ktoré dobre poznám a rád ich navštevujem. Nie, nie sú to veľké a slávne slávne mená v golfe, ale hovoríme o destináciách, nie o golfových ihriskách. Myslím, že budete súhlasiť, že tieto stoja za návštevu.

  1. Colorado: Hoci je golfová sezóna v Colorade do istej miery obmedzená klímou, stojí za zváženie. Vysoko v horách letí loptička ďalej, vzduch je sladší a golfové ihriská sú z toho mimosveta. Golfové ihriská a rezorty v Colorade.
  2. Južná Karolína: Od Hilton Head cez Myrtle Beach až po Charleston, Južná Karolína je golfovou destináciou, ktorú si každoročne vyberajú milióny golfistov. Čakajú na vás stovky úžasných kurzov.
  3. Palm Springs, CA: Palm Springs/Palm Desert: dostanete dva za cenu jedného a získate úžasnú púštnu krajinu, celoročné slnečné lúče a sto neuveriteľných golfových ihrísk.
  4. Bermudy: Ach… Bermudy, môj osobný favorit. Vedeli ste, že na Bermudách je viac golfových ihrísk ako reštaurácií s rýchlym občerstvením? A aké sú to golfové ihriská! Golfové ihriská a rezorty na Bermudách.
  5. The Robert Trent Jones Golf Trail, Alabama: Túto nenájdete na väčšine zoznamov top golfových destinácií, čo je zvláštne, pretože je to jedna z najpopulárnejších golfových destinácií destinácie v USA Desať úžasných golfových ihrísk, väčšina z nich s hotelovým rezortom, navrhnutým jedným z majstrov dizajnu golfových ihrísk. Golfové ihriská a rezorty na RTJ Golf Trail.

A na celom svete existuje oveľa viac príležitostí na skvelý golf. Medzi obľúbené lokality patrí Škótsko, Florida, americký juhozápad, Bermudy, Bahamy, celý Karibik a Mexiko a mnohé ďalšie.

Odporúča: