Najlepšie hodnotené hotely v Ríme, Taliansko
Najlepšie hodnotené hotely v Ríme, Taliansko

Video: Najlepšie hodnotené hotely v Ríme, Taliansko

Video: Najlepšie hodnotené hotely v Ríme, Taliansko
Video: Nejkrásnější Dovolená Itálie - Top 10 měst a pláží 2024, Smieť
Anonim

Tu je náš výber najlepšie hodnotených hotelov v Ríme. Kliknutím na odkaz zobrazíte najlepšie hotely, ktoré sa hodia k miestu, kde sa v Ríme chcete ubytovať.

Najlepšie hodnotené hotely v historickom centre Ríma

Fontána di Trevi, historické centrum Ríma
Fontána di Trevi, historické centrum Ríma

V historickom centre Ríma nájdete antické pamiatky, stredovekú a renesančnú architektúru, múzeá, živé námestia a reštaurácie. Všetky tieto hotely sú centrálne umiestnené v blízkosti reštaurácií a pamiatok. Ak chcete byť v centre, pozrite si tieto najlepšie hodnotené hotely.

Najlepšie hodnotené hotely a ubytovanie v Trastevere

Štvrť Trastevere v Ríme je očarujúca oblasť na druhej strane rieky Tiber od hlavných turistických atrakcií. Trastevere je dobrým miestom na pobyt pre tých, ktorí nechcú byť uprostred davov turistov. Toto sú najlepšie hodnotené hotely, penzióny, penzióny s raňajkami a apartmány v Trastevere.

Najlepšie miesta na pobyt pri Vatikáne a Námestí svätého Petra

Ak chcete stráviť čas vo Vatikáne návštevou Baziliky svätého Petra a Vatikánskych múzeí, možno budete chcieť zostať blízko Vatikánu. Tieto najlepšie hodnotené hotely a penzióny s raňajkami sa nachádzajú v blízkosti Námestia svätého Petra a Vatikánu.

Najlepšie hodnotené lacné hotely v Ríme

Pre tých, ktorí cestujú s obmedzeným rozpočtom, sú tieto najlepšie hodnotené hotely v Rímedobrá možnosť. Tieto lacné hotely sú stále centrálne umiestnené, buď v blízkosti historických pamiatok alebo železničnej stanice.

Najlepšie hodnotené hotely na letisku Rím Fiumicino

Letisko Fiumicino, niekedy známe ako Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino, je najväčšie letisko v Taliansku. Ak prilietate neskoro v noci alebo odlietate skoro ráno, možno budete chcieť zostať blízko letiska. Toto sú najlepšie hodnotené hotely v blízkosti letiska Fiumicino.

Agriturizmus na vidieku Lazio v okolí Ríma

Ak by ste radšej zostali mimo mesta a zažili trochu vidieckeho života, dobrou voľbou môže byť agroturizmus alebo dovolenkový dom na farme.

Odporúča: