Washington, D.C.: Mapa budovy Kapitolu USA
Washington, D.C.: Mapa budovy Kapitolu USA

Video: Washington, D.C.: Mapa budovy Kapitolu USA

Video: Washington, D.C.: Mapa budovy Kapitolu USA
Video: NAVY YARD, WASHINGTON DC WALKING TOUR / Nationals Park, Anacostia River Waterfront [4K] 2024, Smieť
Anonim

Budova Kapitolu USA je pamätník, administratívna budova a medzinárodne uznávaná symbolika demokracie. Táto mapa zobrazuje polohu budovy Capitol, návštevníckeho centra Capitol a parku West Lawn vo Washingtone, D. C.

Kapitola sa nachádza na východnom konci nákupného centra National Mall na uliciach East Capitol Street NE a First Street SE. Kancelárske budovy Senátu sú na severnej strane a kancelárske budovy Snemovne reprezentantov sú na južnej strane budovy.

Areál Capitolu je otvorený pre návštevníkov. Každoročné bezplatné koncerty sa konajú na West Lawn (najbližší prístup je Northwest Drive) na Memorial Day, 4. júla a Labor Day.

Hlavný vchod do návštevníckeho centra je pod zemou na východnej strane budovy. Návštevnícke centrum je otvorené od 8:30 do 16:30. Od pondelka do soboty okrem Dňa vďakyvzdania, Vianoc, Nového roka a Dňa inaugurácie.

Mapy, trasy a možnosti dopravy do budovy Kapitolu USA

Mapa Kapitolu USA
Mapa Kapitolu USA

Dostať sa do budovy Kapitolu USA

Capitol je ohraničený Constitution Avenue NE na severe, Independence Avenue SE na juhu a First Streets na východe a západe.

Autom: Z George Washington Memorial Parkway choďte po I-395 na sever na ulicu C NW. Zíďte výjazdom 9 na First Street NW. Z B altimore Washington Parkway choďte po štátnej diaľnici 295 na I-695 na ulicu C Street NW na výjazd 9 na ulicu First Street NW.

V blízkosti budovy Kapitolu USA je parkovanie obmedzené. Najlepšie miesto na parkovanie je na Union Station na 50 Massachusetts Ave. NE. K dispozícii je viac ako 2 000 verejných parkovacích miest. Viac možností nájdete v tomto sprievodcovi parkovaním v blízkosti National Mall.

Návštevnícke centrum Capitol ponúka bezplatnú kyvadlovú dopravu pre tých, ktorí majú problémy s pohybom. Kyvadlová doprava premáva z juhozápadného rohu námestia Capitol Square na uliciach Independence Avenue a First Street SW k vchodu do návštevníckeho centra v strede námestia Capitol's East Plaza. Ak chcete zabezpečiť kyvadlovú dopravu, zavolajte na číslo 202-224-4048.

Metrom: Najbližšie stanice metra sú Union Station, Capitol South a Federal Center SW. Pozrite si sprievodcu používaním Washington Metrorail.

Autobusom: Autobus DC Circulator Bus má zastávky v blízkosti budovy Kapitolu USA. Choďte po trase Union Station – Navy Yard a vystúpte na Independence Avenue SE.

Na bicykli: Capital Bikeshare ponúka krátkodobé požičovne bicyklov na stovkách staníc v oblasti Washingtonu, D. C. Pripojiť sa môžete na deň, tri dni, mesiac alebo rok. Vezmite si bicykel z ktorejkoľvek stanice a vráťte ho na stanicu podľa vlastného výberu. Najbližší kiosk ku Capitolu je na 400 East Capitol St. NE.

Mapa oblasti obklopujúcej budovu Kapitolu USA

Mapa Kapitolu
Mapa Kapitolu

Táto mapa zobrazuje budovu Kapitolu USA a jej okolie vrátane umiestnenínajbližšie stanice metra: Capitol South, Federal Center SW a Union Station (severovýchodne od Capitolu pri Massachusettes Avenue NE).

Mnohé z najobľúbenejších atrakcií Washingtonu D. C. sú v pešej vzdialenosti. Na západe je National Mall, Smithsonian Museums a National Memorials. Na východe sa nachádza Najvyšší súd a Kongresová knižnica.

Capitol Hill je zaujímavá štvrť na preskúmanie a má veľa skvelých reštaurácií, parkov a iných atrakcií. Prečítajte si viac o Capitol Hill.

Odporúča: