Najlepšie Yosemitské hotely v Yosemitskom národnom parku a jeho okolí

Najlepšie Yosemitské hotely v Yosemitskom národnom parku a jeho okolí
Najlepšie Yosemitské hotely v Yosemitskom národnom parku a jeho okolí

Video: Najlepšie Yosemitské hotely v Yosemitskom národnom parku a jeho okolí

Video: Najlepšie Yosemitské hotely v Yosemitskom národnom parku a jeho okolí
Video: 10 самых красивых водопадов в мире | Чудеса природы, которые нужно увидеть! 2024, Smieť
Anonim
Hotel Ahwahnee v Yosemite
Hotel Ahwahnee v Yosemite

Nižšie uvedené hotely sú najlepšie vo svojej kategórii pre oblasť Yosemite. Majte rozumné očakávania bez ohľadu na to, kde sa rozhodnete zostať. Za hotel v Yosemite alebo jeho okolí zaplatíte viac, ako by ste zaplatili v mnohých iných oblastiach.

  • Najlepšie v Yosemitskom údolí: Je to nerozhodné – a sú len dve. Ahwahnee je slávny, s niekoľkými krásnymi verejnými priestormi a veľmi peknou (aj keď drahou) reštauráciou, ale pomerne drahou. Yosemite Valley Lodge je oveľa jednoduchší, lacnejší – a stále sa môžete stretnúť v Ahwahnee.
  • Najlepšia hodnota za peniaze – Evergreen Lodge: Evergreen Lodge sa nachádza v blízkosti Grovelandu, asi hodinu jazdy od Yosemitského údolia, a získava skvelé používateľské recenzie. Tá istá spoločnosť prevádzkuje aj Rush Creek Lodge.
  • Najviac vybavenia – Tenaya Lodge: Tenaya, ktorý sa nachádza hneď vedľa západného vchodu, má veľa vecí na prácu, špeciálne programy, službu concierge a kúpele.
  • Najlepšie na diaľnici 140 - Yosemitská chata: Táto chata sa nachádza na malebnej diaľnici 140 v El Portal a má dobré recenzie od ľudí, ktorí tam boli ubytovaní.
  • Najlepšie pre rodiny a priateľské skupiny – Pine Mountain Lake a Yosemite Resort Homes: Mnohé z ďalších yosemitských hotelov a ubytovaní majú menšie izby, v ktorých sa môže ubytovať len 5 alebo 6 osôbnajviac. Ak cestujete so širšou rodinou a chcete zostať všetci spolu, prenajmite si byt alebo dom v uzavretej komunite rezortu Pine Mountain Lake a môžete si uvariť niekoľko vlastných jedál a rozložiť. Môžete si tiež užiť v areáli plávanie a inú rekreáciu. Yosemite Resort Homes sa nachádza na malebnej diaľnici 140 a ponúka krásnu polohu pri rieke a tiež plne vybavenú kuchyňu.
  • Najlacnejšia možnosť – stanové chatky: Yosemitské upratovacie chatky sú krížencom medzi stanom a chatkou. Dostanete štyri steny (plátené), strechu a postele s matracmi. Prineste si vlastné spacie vaky alebo posteľnú bielizeň alebo si ich požičajte.

Odporúča: