8 najlepších detských spacích vakov roku 2022
8 najlepších detských spacích vakov roku 2022

Video: 8 najlepších detských spacích vakov roku 2022

Video: 8 najlepších detských spacích vakov roku 2022
Video: COSTA CRUISES 🛳 What's It REALLY Like?【4K Unsponsored Cruise Line Guide】Everything You Need to Know! 2024, Apríl
Anonim

Nezávisle skúmame, testujeme, kontrolujeme a odporúčame najlepšie produkty – zistite viac o našom procese. Ak si niečo kúpite prostredníctvom našich odkazov, môžeme získať províziu.

Spacák pre deti je nevyhnutnou súčasťou rodinného kempingového vybavenia, ale hodí sa aj na prieskumné výlety, tábor na spanie a prespávanie u priateľov a príbuzných. Výber kvalitného detského spacieho vaku môže pomôcť udržať vaše deti v teple a pohodlí, pri jeho výbere je dôležité zvážiť veľkosť vášho dieťaťa a spôsob, akým ho bude používať, pretože dĺžky spacích vakov pre deti a minimálna teplota sa líšia. veľmi. Aby sme vám pomohli pri hľadaní, urobili sme prieskum a našli sme skvelé detské spacie vaky pre všetky typy potrieb a situácií.

Prečítajte si náš výber najlepších dostupných detských spacích vakov.

Zhrnutie Celkovo najlepšie: Najlepší rozpočet: Najlepšie na letné kempovanie: Najlepšie na kempovanie v chladnom počasí: Najlepšie Ľahké: Najlepšie pre deti od 3 do 8 rokov: Najlepšie pre deti od 9 do 12 rokov: Najlepšie pre tínedžerov: Obsah Rozbaliť

Celkovo najlepšie: Coleman Kids spací vak 30°

Detský 30 stupňový spací vak Coleman
Detský 30 stupňový spací vak Coleman

Coleman dostojí svojej dôveryhodnej povesti kvalitných kempingových produktov s týmto odolným a pohodlným detským spacím vakom. Inteligentný dizajn a izolácia robia túto tašku dokonalouna kempovanie, dokonca aj v 30-stupňovom počasí, ale je to tiež dobrá voľba pre vnútorné použitie. S nastaviteľnou kapucňou môžu deti upravovať ventiláciu a regulovať svoju teplotu. Táto taška má tiež malé vnútorné vrecko, kde si môžete uložiť baterku alebo inú drobnosť. Deti budú milovať živé modré alebo ružové farby na vonkajšej strane a zábavné vzory vo vnútri tašky. Tento vak je vyrobený pre deti vysoké do 5 stôp, takže ho možno ľahko používať mnoho rokov, kým nebudú pripravené na prechod na spací vak pre dospelých.

Rozmery: 66 x 26 palcov | Teplotné hodnotenie: 30 stupňov | Vonkajší materiál: Polyester | Materiál výplne: Polyester

Najlepší rozpočet: detský spací vak REVALCAMP

Detský spací vak REVALCAMP
Detský spací vak REVALCAMP

S mnohými rovnakými skvelými funkciami ako drahšie spacie vaky, tento od RevalCamp je cenovo dostupnou a kvalitnou voľbou pre deti od predškolákov až po tínedžerov. Dá sa použiť v interiéri aj exteriéri a je ideálny na letné tábory a výlety. Váži len 2 libry, je super ľahký, no stále poskytuje dostatok tepla na pohodlný spánok pri 40-stupňových teplotách. Taška sa kompaktne zbalí do priloženého puzdra s popruhmi. Deti si môžu vybrať z rôznych zábavných farieb vrátane modrej, červenej, fialovej, oranžovej, zelenej, ružovo-kamónovej, žltej a bordovej.

Rozmery: 30 x 71 palcov | Teplotné hodnotenie: 40 stupňov | Vonkajší materiál: Polyester | Materiál výplne: Polyester

Najlepšie na letné kempovanie: Coleman Kids45° spací vak

Detský spací vak Coleman 45°
Detský spací vak Coleman 45°

Ďalší pevný spací vak od Colemana, tento je vhodný do 45 stupňov, takže je ideálny na zbalenie na letné kempingové výlety. Izolácia Coleman ThermoTech a manžeta ComfortCuff udržia deti v pohodlí a pohodlí po celú noc. Táto taška je tiež vybavená systémom ZipPlow, ktorý zabraňuje zachyteniu tkaniny pri zipsovaní tašky. Ďalšou skvelou funkciou je vnútorné vrecko tašky, takže si deti môžu schovať baterku alebo inú drobnosť. Do tejto tašky sa zmestia deti do 5 stôp, 5 palcov vysoké a je dodávaná v modrej alebo ružovej farbe.

Rozmery: 66 x 26 palcov | Teplotné hodnotenie: 45 stupňov | Vonkajší materiál: Polyester | Materiál výplne: Izolácia výplňového polyesterového vlákna ThermoTech

8 najlepších detských rybárskych prútov roku 2022

Najlepšie na kempovanie v chladnom počasí: Spací vak Wenzel Backyard 30°

Spací vak Wenzel Backyard 30°
Spací vak Wenzel Backyard 30°

V tomto pohodlnom spacom vaku v múmiovom strihu bude vaše dieťa počas chladných nocí v teple a opekané. Má mäkkú polyesterovú izoláciu, ktorá uzamyká teplo, ako aj tvarovanú kapucňu so sťahovacou šnúrkou, ktorá poskytuje extra teplo. Zatiaľ čo vaše dieťa bude chránené, keď teplota klesne, priedušné tkaniny zabraňujú prehriatiu v miernom počasí, vďaka čomu je táto taška veľmi všestranná. Je dlhý 66 palcov, takže väčšina detí z neho rýchlo nevyrastie. Tento vak je dostupný v zelenej alebo fialovej farbe a má veľmi rozumnú cenu v porovnaní s podobnými detskými spacími vakmi aje skvelou voľbou pre mladých ľudí, ktorí radi kempujú počas ročných období.

Rozmery: 14,17 x 9,84 palca | Teplotné hodnotenie: 30 stupňov | Vonkajší materiál: Polyester | Výplňový materiál: Insul-Therm

Najľahší: 20 stupňový spací vak Kelty Kids' Mistral

Detský spací vak Kelty Mistral 20 stupňov
Detský spací vak Kelty Mistral 20 stupňov

Mimoriadne ľahký a pohodlný, tento detský 20-stupňový spací vak od Kelty je ideálny pre tých najmenších na výlety do kempu alebo na prespávanie. Taška má príjemnú, mäkkú taftovú podšívku a izoláciu, ktorá sa nezhlukuje ani neposúva ani po vypraní a vysušení. Deti nebudú mať problém stlačiť a zbaliť svoj spací vak do pribaleného vreca na ľahké prenášanie a skladovanie. Tento spací vak sa zmestí pre deti do 4 stôp, 6 palcov, ale môže sa predĺžiť aj na 12 palcov, takže vaše dieťa v ňom môže spať aj keď vyrastie.

Rozmery: 60 x 55 palcov | Teplotné hodnotenie: 20 stupňov | Vonkajší materiál: 190T 100 percentný polyesterový taft | Materiál výplne: Syntetický CloudLoft

8 najlepších detských batožín roku 2022

Najlepšie pre deti od 3 do 8 rokov: Spací vak Big Agnes 15 stupňov

Veľká Agnes 15
Veľká Agnes 15

Big Agnes ponúka perfektne veľký a pohodlný spací vak pre menšie deti. S maximálnou výškou 4 stopy, 5 palcov, tento spací vak nenechá mladšie deti plávať a pritúliť sa. Je tiež dostatočne ľahký a kompaktný, aby ho mohli nosiť sami. Múmiový štýl budeudržujte deti v teple a pohodlí a budú milovať zábavné farby a vzory tašky. Celkovo je to solídna a kvalitná voľba pre trojsezónne kempovanie a je tiež skvelou taškou na prespávanie u babičky.

Rozmery: 20 x 12 x 10 palcov | Teplotné hodnotenie: 15 stupňov | Vonkajší materiál: Polyester | Materiál výplne: Syntetická izolácia FireLine Core

Najlepšie pre deti od 9 do 12 rokov: KingCamp Envelope Spací vak

Spací vak KingCamp Envelope
Spací vak KingCamp Envelope

Tento odolný spací vak od KingCamp je ľahký, ale zároveň extrémne teplý v chladných podmienkach. Vďaka svojim materiálom a dizajnu, vrátane nastaviteľnej polkruhovej kapucne so sťahovacou šnúrkou, má minimálnu teplotu 26 stupňov. Úplný zips spacieho vaku vám umožňuje použiť ho ako prikrývku a dvojitý zips vám umožní nechať spodok otvorený, ak chcete väčšiu cirkuláciu vzduchu okolo nôh. Vonkajšia tkanina je vodeodolná, takže je ideálna pre detské dobrodružstvá pri kempovaní. Skladovanie a prenášanie spacieho vaku je jednoduché a pohodlné vďaka priloženému kompresnému vaku s popruhmi. Deti milujú rôzne farby, z ktorých si môžu vybrať, vrátane ružovej, fialovej, zelenej, červenej a modrej. Táto taška sa pohodlne zmestí pre deti s výškou približne 5 stôp, 6 palcov, takže je to skvelá voľba, ak potrebujete kvalitný a cenovo dostupný spací vak pre svojich drobcov alebo chcete taký, do ktorého vyrastie aj mladšie dieťa.

Rozmery: 87 x 29,5 palcov | Teplotné hodnotenie: 26 stupňov | Vonkajší materiál: Polyester | Materiál výplne: Bavlna

11Najlepšie kempingové deky roku 2022

Najlepšie pre tínedžerov: MalloMe Single Camping Spací vak

Samostatný kempingový spací vak MalloMe
Samostatný kempingový spací vak MalloMe

Ak váš tínedžer potrebuje kvalitný a odolný spací vak, nehľadajte nič iné ako tento od MalloMe. Je navrhnutý tak, aby ich udržal v teple pri teplotách blízkych bodu mrazu, a je vyrobený s vodeodolným dizajnom odolným voči poveternostným vplyvom, takže taška a ktokoľvek v nej zostane v suchu. Váš tínedžer si zamiluje zips, ktorý sa nezadrháva, ktorý je navyše obojstranný, takže ho môžu otvárať alebo zatvárať zvnútra. Dodávaný kompresný vak s popruhmi umožňuje pohodlné skladovanie a prenášanie, vďaka čomu je skvelou voľbou na turistiku a kempovanie. Táto taška je vhodná pre používateľov s veľkosťou až 6 stôp, 7 palcov, takže sa môžete dokonca rozhodnúť, že si ju zaobstaráte pre seba aj pre svojho tínedžera.

Rozmery: 31 x 86,6 palcov | Teplotné hodnotenie: 35 stupňov | Vonkajší materiál: Polyester | Materiál výplne: Polyester

Konečný verdikt

Ak chcete určiť, ktorý spací vak je najlepší, rozhodnite sa, kedy bude vaše dieťa kempovať. Ak je to len v lete, Coleman’s Kids Spací vak je tou najlepšou voľbou (pozri na Amazone). Ale ak potrebujete, aby fungoval pri nízkych teplotách, spací vak Big Agnes 15 (zobrazenie na Amazone) a KingCamp Envelope (zobrazenie na Amazone) sú skvelé možnosti. Ak chcete dosiahnuť najlepšiu strednú cestu, kúpte si spací vak Coleman Kids 30 (zobrazenie na Amazone), pretože ho možno používať v 30-stupňovom počasí aj vo vnútri a má priestor na rast.

Pokiaľ ide o bezpečnosť a pohodlie, odborník na kemping Mark Whitman z Mountain IQ odporúča múmietaška. „Tieto bývajú teplejšie a všestrannejšie (t. j. fungujú skvele v chladnom prostredí alebo počas chladných nocí, ale sú rovnako dobré ako letný spací vak),“hovorí. „Pokiaľ neplánujete kempovať vo veľmi chladnom prostredí, vybral by som si trojsezónny spací vak s teplotným hodnotením 15 až 30 stupňov Fahrenheita.“

Často kladené otázky

  • Aké materiály by som mal hľadať?

    „Spacáky sa dodávajú v dvoch typoch výplne: páperie a syntetické,“povedal Whitman. „Páperie je prírodná výplň, ktorá je ľahšia a teplejšia ako syntetické možnosti, ale je tiež drahšia a nie je tak odolná voči vode. Keď je páperový vak trochu vlhký alebo vlhký, je veľmi nepríjemné v ňom spať. Pre dieťa odporúčam syntetický spací vak, pretože je odolnejší a má lepšiu cenu, pretože väčšina detí zo spacieho vaku vyrastie za pár rokov.“

  • Ako funguje hodnotenie teploty?

    „Teplotné hodnotenie je mierou tepla tašky,“povedal Whitman. „Existujú dve hlavné normy, Európska norma (EN) a Medzinárodná organizácia pre normalizáciu (ISO). Zvyčajne existuje hodnotenie pohodlia (teplota, pri ktorej sa studený spiaci bude cítiť pohodlne) a nízke obmedzenie (teplota, pri ktorej by sa teplý spiaci cítil pohodlne). Nízky limit je samozrejme vždy nižší ako hodnotenie komfortu. Vaky na letnú sezónu majú zvyčajne teplotu 30 a viac stupňov F. Vaky na tri sezóny majú 15 až 30 stupňov F. A tašky na 4 sezóny majú menej ako 15 stupňov F.“

  • Ako vyperiem spací vak?

    „Väčšinu spacích vakov možno prať na jemný cyklusteplou vodou a vhodným mydlom, “povedal Whitman. „Nikdy nepoužívajte aviváž a nepoužívajte práčku s miešadlom, pretože to môže roztrhnúť švy spacieho vaku. Vždy si prečítajte pokyny výrobcu na pranie.“

Prečo dôverovať TripSavvy

Autor Jordi Lippe-McGraw skúmal a písal o produktoch pre cestovanie a životný štýl už takmer desať rokov. Pri zostavovaní tohto zoznamu preskúmala desiatky produktov, pričom sa pozrela na kľúčové špecifikácie, ako je materiál a teplotné hodnotenie a počet pozitívnych a negatívnych recenzií.

Odporúča: