Oklahoma Railway Museum
Oklahoma Railway Museum

Video: Oklahoma Railway Museum

Video: Oklahoma Railway Museum
Video: Oklahoma Railway Museum Visit 2024, Smieť
Anonim
Železničné múzeum v Oklahome
Železničné múzeum v Oklahome

Kapitola Central Oklahoma National Railway Historical Society pôvodne začala pracovať na zriadení železničného múzea už v 80. rokoch, ale až koncom 90. rokov bol vypracovaný podnikateľský plán, ktorý by nakoniec pomohol vytvoriť Oklahoma Railway Museum v Oklahoma City o niekoľko rokov neskôr. S viacerými prevádzkovanými lokomotívami múzeum ponúka jedinečnú vzdelávaciu atrakciu pre oblasť metra Oklahoma City. Návštevníci môžu zažiť historické vlaky ako skutočný parný stroj, povoziť sa skutočným osobným vlakom a v určitých obdobiach roka zažiť „Deň s tankovým strojcom Tomášom“, hviezdou obľúbeného detského seriálu „Thomas &Friends“."

Železničné múzeum v Oklahome
Železničné múzeum v Oklahome

Umiestnenie

Železničné múzeum v Oklahome sa nachádza západne od I-35, asi míľu južne od OKC Zoo v Adventure District, obľúbenej oblasti OKC. Z I-35 zíďte výjazdom 131 na západ na Grand Boulevard a choďte na juh.

3400 N. E. Grand Boulevard

Oklahoma City, OK 73111(405) 424-8222

Železničné múzeum v Oklahome
Železničné múzeum v Oklahome

Vstupné a otváracie hodiny

Vstup do Železničného múzea v Oklahome je úplne zadarmo.

Železničné múzeum v Oklahome je vonkajšieatrakciu, takže všetky prevádzkové hodiny sú uvedené s upozornením, že môže byť zatvorená z dôvodu nepriaznivého počasia alebo pri teplotách pod štyridsať stupňov. Múzeum je otvorené od 9. do 16. hodiny. každý štvrtok, piatok a sobotu. Cestovný poriadok vlakov nájdete nižšie.

Jazda vlakom v Oklahoma Railway Museum
Jazda vlakom v Oklahoma Railway Museum

Jazdiť vlakom

Návštevníci môžu dokonca jazdiť vlakom. Vlaky premávajú prvú a tretiu sobotu od apríla do augusta, prvú sobotu v septembri a poslednú sobotu v októbri. Plán odchodov v tieto dni je:

  • 9:15
  • 11:15
  • 13:15
  • 15:15

Lístky na jazdu vlakom stoja 12 USD pre osoby staršie ako 13 rokov, 5 USD pre osoby vo veku od 3 do 12 rokov a zdarma pre deti do 3 rokov. Ceny sa nevzťahujú na špeciálne vlaky uvedené nižšie.

Thomas the Tank Engine v Oklahoma Railway Museum
Thomas the Tank Engine v Oklahoma Railway Museum

Thomas the Tank Engine

15-tonová replika tankového motora Thomas the Tank Engine, hviezda populárneho detského seriálu „Thomas & Friends“, sa každoročne objavuje začiatkom jesene v rámci turné „Day Out with Thomas“. Podujatie umožňuje deťom 25-minútovú jazdu na Thomasovi, stretnúť sa s kontrolórom železnice Sirom Tophamom Hattom a zúčastniť sa aktivít, ako sú umenie a remeslá, rozprávanie príbehov, sledovanie videa, modely vláčikov a ďalšie. Nakupujte online.

Halloween v železničnom múzeu v Oklahome
Halloween v železničnom múzeu v Oklahome

Iné špeciálne vlaky

V Železničnom múzeu v Oklahome sa každý rok koná halloweensky aj vianočný vlak. Predátumy nájdete na oficiálnej stránke. Dospelí oblečení v kostýmoch na halloweensky vlak získajú z lístka 2 doláre, zvyčajne za 12 dolárov za tých 15 a viac. Lístky stoja len 5 USD pre deti vo veku od 3 do 12 rokov a zdarma pre deti do 3 rokov. Aktuálne ceny lístkov na vianočný vlak nájdete na stránke.

Narodeniny v Oklahoma Railway Museum
Narodeniny v Oklahoma Railway Museum

Narodeninové oslavy

Železničné múzeum v Oklahoma City, ktoré je skutočne jedinečným miestom pre detskú narodeninovú oslavu, ponúka drevenú kabínku z roku 1921, nástupište železničného depa alebo iné vonkajšie plochy. K dispozícii sú dva narodeninové balíčky, jeden, ktorý stojí 250 USD a zahŕňa jazdu vlakom až pre 20 hostí (k dispozícii len v určitých dátumoch) alebo možnosť 150 USD bez jazdy vlakom. Obe obsahujú čiapky papierových inžinierov a maľovanku o bezpečnosti koľajníc. Pre viac informácií volajte (405) 850-0597 alebo pošlite e-mail na [email protected].

Odporúča: