Kde parkujete v Las Vegas?
Kde parkujete v Las Vegas?

Video: Kde parkujete v Las Vegas?

Video: Kde parkujete v Las Vegas?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim
Platobné stanice za parkovanie v MGM Resorts Las Vegas
Platobné stanice za parkovanie v MGM Resorts Las Vegas

AKTUALIZÁCIA AKTUALIZÁCIE: Jediné miesto na bezplatné parkovanie na páse je teraz v Stratosphere Tower Las Vegas. Všetky ostatné veľké hotely a rezorty sa rozhodli spoplatniť parkovanie. Je to znamenie doby. Ak jazdíte v Las Vegas, očakávajte, že za parkovanie zaplatíte, takže by ste mali využiť služby Uber a Lyft, aby ste znížili náklady na parkovanie v iných strediskách, ktoré by ste mohli navštíviť

AKTUALIZÁCIA: Caesars Entertainment teraz zmenila svoje pravidlá a začne spoplatňovať parkovanie. Čoskoro bude jediné bezplatné parkovisko na bulvári Las Vegas pri Wynn/Encore a Venetian/Palazzo

Kde parkujete v Las Vegas?

Mal by som zdôrazniť, že ak ste na dovolenke v Las Vegas, mali by ste nechať auto zaparkované alebo ak ste prileteli lietadlom, je veľmi málo dôvodov mať auto. Existuje tiež veľmi veľká šanca, že budete piť alkoholické nápoje, takže to je dôvod číslo 1, aby ste nešoférovali. Obdobie. Tam som to povedal, teraz ti môžem povedať, ako zaparkovať to auto.

Väčšina hotelov má veľké samoobslužné parkoviská, ktoré sú úplne bezplatné a relatívne pohodlné. POČKAJTE: Toto sa teraz zmenilo, keďže MGM Resorts sa rozhodli začať spoplatňovať parkovanie! Toto je teda skôr dôvod, prečo sa s autom nehýbať. Ceny sú stále v štádiu riešeniavon, ale očakávajte viac ako 10 dolárov za deň za parkovanie. Ak máte hráčsku klubovú kartu, môže to znížiť cenu. Ak sa ubytujete v objekte MGM, môžete parkovať zadarmo v okolitých strediskách. V súčasnosti sú spoplatňované iba nehnuteľnosti MGM. Tieto strediská sú: Mandalay Bay, Luxor, Excalibur, MGM Grand, New York-New York, Monte Carlo, Aria a Mirage Las Vegas.

Pri parkovaní neskoro v noci v tmavých opustených oblastiach by som bol opatrný ako v ktoromkoľvek meste. Nie je to tak, že parkovacie štruktúry nie sú bezpečné, je to len zdravý rozum, kedykoľvek cestujete. Nesklam svoju ostražitosť len preto, že si na dovolenke.

Ďalším plusom, ktorý nájdete vo väčšine hotelov, je bezplatná služba komorníka. Je to veľmi pohodlné a všetko, čo musíte urobiť, je vystúpiť z auta a vstúpiť do kasína. Cestou z kasína im dáte lístok a oni vám vezmú vaše auto. Dáte obsluhujúcemu sprepitné jeden alebo dva doláre a idete. To vám ušetrí zvyčajnú dlhú cestu na parkovisko. Niektoré hotely dlho čakajú na službu komorníka, takže na to pamätajte. Skontrolujte, či môžete zavolať a požiadať o auto skôr, ako sa dostanete k stánku s obsluhou. TIP: Keď zaparkujete, dajte obsluhe 5 dolárov a môžete si byť takmer istí, že po návrate rýchlo dostanete svoje auto.

Mali by ste si tiež uvedomiť, že taxíky sú veľmi pohodlné a znižujú pravdepodobnosť, že budete jazdiť pod vplyvom alkoholu. Choďte von pred kasíno a vezmite si taxík späť do svojej izby a nemusíte sa o nič starať. TIP: Porozprávajte sa s vodičom a uistite sa, že vie, kam idete, pre prípad, že by sa vodič rozhodol, že ánoby vás malo zaviesť dlhú cestu. Nemusíte poznať krátku cestu, stačí sa správať, ako by ste vedeli.

Ešte lepšie ako taxík v Las Vegas je spoločnosť na zdieľanie jázd ako Uber alebo Lyft. Ponúkajú rovnakú službu ako taxík za oveľa menej peňazí a oveľa viac pohodlia.

Las Vegas Monorail tiež premáva hore a dole po Las Vegas Strip. Aj keď je to v niektorých hoteloch pohodlné, v iných to nie je možné. Ak nemusíte šoférovať, nerobte to. Doprava je vždy zlá a na dovolenke by ste sa nemali stresovať.

Plánujete výlet? Najlepší spôsob, ako nájsť dohodu, je so správnym sprievodcom po Las Vegas. Získajte informácie o cenách, vstupenkách, rezerváciách a najlepších spôsoboch, ako porovnať, koľko to bude stáť v Las Vegas.

Kam by ste mali ísť v Las Vegas

  • Pozrite si naše možnosti výberu najlepšieho hotela v Las Vegas pre vás.
  • Najlepšie reštaurácie v Las Vegas
  • Pozrite si ďalšie predstavenia v Las Vegas, ktoré vám pomôžu naplánovať si dovolenku.
  • Čo robiť v Las Vegas
  • Najlepšie nočné kluby v Las Vegas?
  • Potrebujete pomôcť nájsť cestu? Použite túto mapu Las Vegas.
  • Pozrite si niektoré zdroje počasia v Las Vegas, ktoré vám pomôžu naplánovať si návštevu.

Odporúča: