Letecké spoločnosti lietajúce do južného Pacifiku z LAX

Obsah:

Letecké spoločnosti lietajúce do južného Pacifiku z LAX
Letecké spoločnosti lietajúce do južného Pacifiku z LAX

Video: Letecké spoločnosti lietajúce do južného Pacifiku z LAX

Video: Letecké spoločnosti lietajúce do južného Pacifiku z LAX
Video: planeTALK | Philip PLANTHOLT, VP Flightradar24 "The Facebook of Aviation" (С субтитрами) 2024, Smieť
Anonim
Air Tahiti Airbus A340 na medzinárodnom letisku v Los Angeles
Air Tahiti Airbus A340 na medzinárodnom letisku v Los Angeles

Vyhľadanie letov na Tahiti a ďalších oblastí južného Pacifiku z pevniny USA je také jednoduché, ako dostať sa na medzinárodné letisko Los Angeles (LAX) a spojiť sa s jedným z niekoľkých medzinárodných dopravcov, ktorí lietajú na Tahiti na Fidži, Cookove ostrovy a ešte vzdialenejšie destinácie. Iní dopravcovia ponúkajú spojenie cez Honolulu na Havaji.

Letové časy sa pohybujú od niečo vyše ôsmich hodín do takmer 12. Ale vzhľadom na moderné flotily týchto leteckých spoločností a zábavu počas letu sa vám bude zdať, že už nebude čas, kým sa ubytujete vo svojom romantickom nadmorskom bungalove na Tahiti alebo v luxuse bure na Fidži.

Air Tahiti Nui

Tahitský národný dopravca, Air Tahiti Nui, prevádzkuje denne niekoľko osemhodinových letov bez medzipristátia z LAX na medzinárodné letisko Faaa v Papeete (PPT) na hlavnom ostrove Tahiti. Letecká spoločnosť tiež lieta denne nonstop 10,5-hodinový let medzi letiskom Charles De Gaulle (CDG) v Paríži a LAX. Air Tahiti Nui tiež lieta z Papeete do Sydney v Austrálii a Aucklandu na Novom Zélande aspoň raz týždenne.

Air France

Air France prevádzkuje osemhodinové lety bez medzipristátia z LAX do Papeete niekoľkokrát týždenne a 10,5-hodinové nepretržité lety z Paríža (CDG) do LAX. Letecká spoločnosť lieta aj do Noumea (NOU) v Novej Kaledóniiz Paríža (CDG) cez Tokio.

Air New Zealand

Air New Zealand, vlajková loď novozélandského dopravcu, ponúka týždenné 9,5-hodinové nepretržité lety do Rarotongy (RAR) na Cookových ostrovoch s pokračovaním do Aucklandu na Novom Zélande (AKL).

Air Pacific

Fidžijský národný dopravca, Air Pacific, prevádzkuje denne 11,5-hodinové lety bez medzipristátia z LAX na medzinárodné letisko Nadi (NAD) na Fidži a týždenne z medzinárodného letiska Honolulu (HNL) do Nadi. Z Nadi Air Pacific obsluhuje aj Austráliu (Sydney, Melbourne a Brisbane), Nový Zéland (Auckland a Christchurch), Samou, Tongu, Kiribati, Vanuatu, Tuvalu a Hong Kong.

Hawaiian Airlines

Havajské aerolínie Hawaiian Airlines so sídlom v Honolulu lietajú týždenne niekoľko nonstop na Pago Pago (PPG) na Samoe a jeden za týždeň do Papeete (PPT) na Tahiti.

United Airlines

United Airlines lieta denne množstvo letov zo svojich uzlov v USA v Newarku (EWR) a Houstone (IAH) do Honolulu (HNL), odkiaľ premávajú lety na Guam (GUM), prestupný uzol v južnom Pacifiku. Odtiaľ United lieta do rôznych destinácií v Mikronézii (ako Yap, Palau, Saipan a Truk), ako aj do Nadi (NAD) na Fidži. United tiež lieta bez medzipristátia z Honolulu (HHL) do Nadi (NAD) na Fidži.

Odporúča: