5 dní v Massachusetts vrátane toho najlepšieho v Bostone

Obsah:

5 dní v Massachusetts vrátane toho najlepšieho v Bostone
5 dní v Massachusetts vrátane toho najlepšieho v Bostone

Video: 5 dní v Massachusetts vrátane toho najlepšieho v Bostone

Video: 5 dní v Massachusetts vrátane toho najlepšieho v Bostone
Video: Крушение четырёхмачтового судна Pamir 2024, Smieť
Anonim
John W. Weeks Bridge, Dunster House, Havard University, Cambridge, Boston, Massachusetts, Amerika
John W. Weeks Bridge, Dunster House, Havard University, Cambridge, Boston, Massachusetts, Amerika

Plánujete výlet do Massachusetts? Žiadny štát v USA nie je domovom symbolickejších miest, žiadny štát nie je viac ponorený do americkej vlasteneckej tradície. Samozrejme, že budete chcieť začať v Bostone. Môžete ľahko stráviť päť dní prezeraním najlepších atrakcií historického a dynamického hlavného mesta Massachusetts.

Ale čo ak máte celkovo len päť dní, ktoré môžete stráviť v Massachusetts? Tu je navrhovaný itinerár, aby ste si mohli pozrieť to najlepšie z Massachusetts už za päť dní.

Prvý deň

Strávte pol dňa spoznávaním Bostonu buď prechádzkou po Ceste slobody, ktorá spája významné miesta, alebo prehliadkou kačíc. Dajte si obed v Quincy Market (najstaršia nepretržite fungujúca reštaurácia v Amerike, Union Oyster House, je jednou z možností) a popoludnie strávte v jednom z veľkolepých mestských múzeí, ako je Museum of Fine Arts, Boston alebo Museum of Science, Boston.

Druhý deň

Druhý deň svojho pobytu v Massachusetts si doprajte ráno na prehliadku kampusu Harvardskej univerzity v Cambridge. Najstaršia inštitúcia vyššieho vzdelávania v USA má mnoho fascinujúcich múzeí, ktoré sú otvorené aj pre verejnosť. Návrat do centra Bostonu na obed v Cheers Boston. Bývalý Bull & Finch Pub bol inšpiráciou pre televíznu show Cheers.

Po obede sa povozte na labutej lodi v Boston Public Garden, potom navštívte ďalšie z mestských múzeí, nakupujte starožitnosti na Beacon Hill alebo si prehliadnite historický Fenway Park, domov Boston Red Sox a „Green Monster“"

Kolotoč v Boston Public Gardens
Kolotoč v Boston Public Gardens

Tretí deň

V sezóne odíďte tretí deň z Bostonu osobným trajektom na jeden deň v Provincetown na Cape Cod. Je to len 90-minútový prechod a pozdĺž pobrežia je veľmi malebný. Navštívte Pilgrim Monument, ktorý označuje miesto prvého pristátia pútnikov v Novom svete, alebo si pozrite slávne duny na myse s Art's Dune Tours. Prejdite sa po hlavnej dopravnej tepne mesta, Commercial Street a potulujte sa po obchodoch, galériách a reštauráciách a potom sa na konci dňa vrátite trajektom do Bostonu.

Štvrtý deň

Prenajmite si auto a odvezte sa na severozápad do Concordu v štáte Massachusetts a strávte čas prežívaním americkej revolúcie v národnom historickom parku Minute Man. Navštívte aj štátnu rezerváciu Walden Pond, bývalý známy domov Henryho Davida Thoreaua.

Piaty deň

Strávte svoje posledné ráno pohľadom na niektoré zo strašidelných pamiatok v Saleme, Massachusetts. Salemské múzeum čarodejníc poskytuje najlepšiu celkovú orientáciu v dráme okolo čarodejníckej hystérie z roku 1692, ktorou je mesto notoricky známe. Popoludní sa vydajte ďalej na sever pozdĺž pobrežia a navštívte Rocky Neck, prvú americkú umeleckú kolóniu, v Gloucestri. Alebo si vyberte jednu z týchto zábavných vecíMassachusetts North Shore.

Tipy na výlet do Massachusetts

Predtým, než vyrazíte do Beantownu, je najlepšie si oprášiť niekoľko miestnych tipov.

  • Ubytovanie priamo v Bostone má tendenciu byť drahé. Možno budete chcieť hľadať lacnejšie možnosti na mestských predmestiach.
  • Boston je pešie mesto! Noste pohodlnú obuv a na zimné návštevy si so sebou vezmite čižmy. Je tiež ľahké sa pohybovať po Bostone pomocou „T“: Bostonské metro.
  • V Bostone nebudete potrebovať auto a bude vám lepšie bez neho. Nie je to najľahšie mesto na jazdu a parkovanie je drahé. Keď však odídete preskúmať ďalšie oblasti Massachusetts, budete chcieť slobodu, ktorú vám auto umožní.
  • Ak navštívite Massachusetts na jeseň, zvážte, či by ste sa usadili v Bostone a naplnili si svoj itinerár jednodňovými výletmi, aby ste mohli vidieť nádherné lístie.

Odporúča: