Recenzia Cattlemen's Steakhouse v Oklahoma City

Obsah:

Recenzia Cattlemen's Steakhouse v Oklahoma City
Recenzia Cattlemen's Steakhouse v Oklahoma City

Video: Recenzia Cattlemen's Steakhouse v Oklahoma City

Video: Recenzia Cattlemen's Steakhouse v Oklahoma City
Video: Man Vs. Food - Cattlemen's Steakhouse in Oklahoma City 2024, Smieť
Anonim
Cattlemen's Steakhouse Oklahoma City
Cattlemen's Steakhouse Oklahoma City

Cattlemen's existuje už od roku 1910, ak tomu môžete veriť. V roku 1945 ho vyhral Gene Wade v stávke v kocke a „tvrdé 3“, ktoré hodil, sú odvtedy označené na stene. Väčšina obyvateľov Oklahoma City je známa ako miesto, kam si zájsť na skvelý steak a jahňacie hranolky, a je to jedna z niekoľkých reštaurácií metra, ktoré sa nachádzajú v sekcii „Diners, Drive-ins and Dives“Food Network. Cattlemen's Steakhouse robí môj zoznam jednou z najlepších reštaurácií jedinečných pre OKC a tu je dôvod.

Obľúbené OKC

Skôr než prejdem ďalej, musím sa k niečomu priznať. Jahňacie hranolky som nikdy neskúšal a ani nechcem. Cattlemen's má zjavne jedny z najlepších v okolí. Považujú sa za špecialitu reštaurácie a váš čašník sa vás opýta, či si nejaké dáte ako predjedlo. Každému po svojom, samozrejme, ale zdvorilo pokrútim hlavou.

Avšak bez ohľadu na túto kulinársku pochúťku je Cattlemen's Steakhouse jednou z mojich obľúbených reštaurácií v metre. Pekne flexibilný pre príležitostné stolovanie alebo jemnejšie stolovanie, Cattlemen's má niektoré z najlepších steakov v okolí. Páči sa však oveľa viac, než len to.

Keď vojdete dovnútra, rýchlo vás upokojí drevený, sýto hnedý dekor. Nie je to areštaurácia, ktorá vyžaduje formálne oblečenie; je to tmavá reštaurácia v rodnom meste s priateľským personálom a ceruzkou maľovanými kresbami starých kovbojov na stenách. Fotky zo začiatkov mesta Stockyard City vás prinesú do jednoduchšieho času, bez pretvárky a hladu po steaku z Oklahoma.

Jedzte vonku v neformálnom prostredí, v o niečo krajších kožených kabínkach v zadnej miestnosti. Nech už si vyberiete čokoľvek, čaká vás dobré jedlo.

Pochutiny na menu

Na nápoj alebo predjedlo pred jedlom je veľa možností. Zemiakové šupky s kúskami slaniny a kyslou smotanou sú dobré, ale uistite sa, že ušetríte miesto. Jedlá sú dodávané so šalátom (odporúčam smotanový cesnakovo-čedarový dresing), výberom zemiakov a pár mamutích, chutných rožkov.

Steak je to, čo ponúka Cattlemen's, ale existujú aj iné možnosti. Sumec, kuracie mäso, špagety, vyprážaný kurací steak a pekná zbierka sendvičov, to všetko sa pohybuje od 12 do 30 dolárov alebo tak nejako.

Akokoľvek uprednostňujete pripravený steak, obsluhujúci personál sa snaží, aby ste ho dostali presne tak, ako ho chcete. Nebuďte preto prekvapení, ak sa pri kontrole server na chvíľu zdrží. Sám som väčšinou stredný muž a steaky z dobytka sú vždy jemné a nádherne voňavé.

Jedna z najlepších

Cattlemen's existuje už veľmi dlho. Ak ste v oblasti Oklahoma City noví a máte radi skvelý steak, toto musí byť na vašom zozname. Ak ste sa už nejaký čas pohybovali v metre a neboli ste, mali by ste si urobiť výlet. Je úžasne flexibilný pre takmer každú udalosť, príjemný obed alebo intímnu atmosférunoc v meste.

Za rozumnú cenu a príjemnú atmosféru nenájdete veľa ľudí, ktorí by o tomto mieste povedali niečo negatívne. Služba je skvelá a jedlo je dosť dobré na to, aby ste sa sem chceli čoskoro vrátiť. Cattlemen's Steakhouse

1309 S. Agnew

Oklahoma City, OK 73108

(405) 236-0416Pozrite si recenzie od čitateľov Cattlemen's Steakhouse o.com.

Odporúča: