Oslávte Nový rok v Bellagiu v Las Vegas
Oslávte Nový rok v Bellagiu v Las Vegas

Video: Oslávte Nový rok v Bellagiu v Las Vegas

Video: Oslávte Nový rok v Bellagiu v Las Vegas
Video: Славянская Богиня смерти Мара очень злится в НОВЫЙ ГОД? Вырубка елок – безумие! 2024, Smieť
Anonim
Odrazy Bellagio a Caesars Palace za súmraku s fontánami
Odrazy Bellagio a Caesars Palace za súmraku s fontánami

Objavte udalosti v hoteli a kasíne Bellagio v Las Vegas na Silvestra.

Lily Bar and Lounge

Exkluzívny ultra-lounge zážitok v Lily Bar and Lounge.

Jednotlivé vstupenky stoja 50 USD na osobu a umožňujú VIP prístup celú noc s bezplatným prípitkom šampanským o polnoci. Stolové balíčky začínajú na 1 000 dolároch až pre šesť hostí a zahŕňajú dve fľaše prémiového likéru, jednu fľašu šampanského, štyri Red Bully a mixéry, štyri vody z Fidži a osobný servisný tím. Dvere sa otvárajú o 21:00

FIX Restaurant & Bar v Bellagio

FIX bude hostiť štýlové silvestrovské večierok so zmesou dráždivého amerického jedla.

Cena je 175,00 USD na osobu vrátane dane a sprepitného pre minimálne dvoch hostí za 4-chodovú vopred stanovenú silvestrovskú gala večeru, ktorá zahŕňa prípitok so šampanským o polnoci. A la carte rezervácie sú ponúkané medzi 17:00. a 19:00 hod. a rezervácia štvorchodového silvestrovského menu sa ponúka medzi 17:00 hod. a 23:00 hod. Párovanie vína je k dispozícii za ďalších 75 USD.

Yellowtail japonská reštaurácia a salónik v Bellagio

S panoramatickým výhľadom na fontány Bellagio, Yellowtail dopraje návštevníkom párty exkluzívny a luxusný silvestrovský kulinársky zážitok so špeciálnouSedemchodové večerné menu Omakase pripravené šéfkuchárom Akirom Back.

Cena je 225 USD na osobu, bez dane a sprepitného, pre minimálne dvoch hostí, vrátane slávnostného prípitku o polnoci. Rezervácie à la carte a sedemchodového silvestrovského menu Omakase sú k dispozícii od 17:00 do 19:00. Sake paring je k dispozícii za ďalších 55 USD.

Vip All Access od The Light Group v Bellagio

Cena je 175 USD na osobu, ktorá umožňuje VIP vstup do baru a salónika Lily počas celého večera. Ceny sa môžu zmeniť a L. E. T. Daň.

Odporúča: